Nutriční hodnoty (Dalajlámky (dalamánky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 004 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 24,10 g |
– nasycené | 9,43 g |
– nenasycené | 12,93 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 5,83 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 6,48 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 301,10 g |
– cukry | 28,80 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vlažné vody | Voda | 250 ml |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 g 150 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 150 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
hrubá sůl a kmín | Sůl mořská |