Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová roláda s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 529 kJ /
3 712 kcal
Bílkoviny53,52 g
– z toho živočišné bílkoviny28,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,21 g
Tuky262,61 g
– nasycené115,17 g
– nenasycené126,25 g
–– mononenasycené63,31 g
–– polynenasycené62,93 g
––– omega 310,80 g
Vláknina9,66 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 3,67 g
Sůl0,58 g
Sacharidy216,20 g
– cukry162,61 g
––– laktóza11,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vaječný bílek 132 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 60 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička vanilkové pasty (nebo semínka z 1 vanilkového lusku) Pasta vanilková 5 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
4 lžíce 4 lžíce nahrubo mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 60 g
30 g 30 g perníku na strouhání Perník 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.