Nutriční hodnoty (Zapečené bylinkové brambory s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 355 kJ / 2 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,71 g |
Tuky | 136,24 g |
– nasycené | 63,81 g |
– nenasycené | 68,32 g |
–– mononenasycené | 56,78 g |
–– polynenasycené | 11,54 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 40,70 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 168,55 g |
– cukry | 17,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
600-700 g 600-700 g kuřecího masa | Kuře prso | 650 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 svazek 1 svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 250 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
kousek kousek másla na vymazání zapékací mísy | Máslo kravské |