Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené bylinkové brambory s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 355 kJ /
2 714 kcal
Bílkoviny185,41 g
– z toho živočišné bílkoviny156,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,71 g
Tuky136,24 g
– nasycené63,81 g
– nenasycené68,32 g
–– mononenasycené56,78 g
–– polynenasycené11,54 g
––– omega 31,48 g
Vláknina40,70 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,91 g
Sacharidy168,55 g
– cukry17,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g brambor Brambor zimní 900 g
600-700 g 600-700 g kuřecího masa Kuře prso 650 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1 svazek 1 svazek medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 250 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
kousek kousek másla na vymazání zapékací mísy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.