Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 497 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 126,03 g |
– nasycené | 9,90 g |
– nenasycené | 110,38 g |
–– mononenasycené | 77,69 g |
–– polynenasycené | 32,69 g |
––– omega 3 | 10,75 g |
Vláknina | 13,12 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 224,16 g |
– cukry | 69,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g kuřecích prsou | Kuře prso | 450 g |
170 g 170 g tenkých rýžových nudlí | Nudle rýžové | 170 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 celý římský salát (nebo hlávkový salát či čínské zelí) | Salát římský čerstvý | |
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
1 hrst 1 hrst mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 lžíce 4 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 60 ml |
4 lžíce 4 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje | Olej řepkový | 120 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |