Nutriční hodnoty (Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 545 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,60 g |
Tuky | 78,40 g |
– nasycené | 20,92 g |
– nenasycené | 49,96 g |
–– mononenasycené | 37,92 g |
–– polynenasycené | 12,04 g |
––– omega 3 | 3,64 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 143,20 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 400 g |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
40 ml 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |