Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak s žampionovou omáčkou, americké brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 545 kJ /
1 803 kcal
Bílkoviny118,40 g
– z toho živočišné bílkoviny96,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,60 g
Tuky78,40 g
– nasycené20,92 g
– nenasycené49,96 g
–– mononenasycené37,92 g
–– polynenasycené12,04 g
––– omega 33,64 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy143,20 g
– cukry17,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 400 g
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
40 ml 40 ml oleje Olej řepkový 40 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.