Nutriční hodnoty (Ořechový skoroštrúdl bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 12 669 kJ / 3 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,55 g |
Tuky | 196,75 g |
– nasycené | 44,81 g |
– nenasycené | 125,62 g |
–– mononenasycené | 31,46 g |
–– polynenasycené | 94,16 g |
––– omega 3 | 15,39 g |
Vláknina | 28,60 g |
Cholesterol | 779 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 244,14 g |
– cukry | 209,44 g |
––– laktóza | 0,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
55 g 55 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 55 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g |
30 g 30 g cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
70 g 70 g cukru moučka | Cukr bílý | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
kokos | Kokos strouhaný |