Nutriční hodnoty (Rychlý piškot se smetanou a broskvovým želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 856 kJ / 2 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 107,48 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 75,44 g |
–– mononenasycené | 54,80 g |
–– polynenasycené | 20,64 g |
––– omega 3 | 5,09 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 693 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 331,40 g |
– cukry | 144,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
3 PL 3 PL horké vody | Voda | 54 ml |
140 g 140 g cukru moučky | Cukr bílý | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
3/4 3/4 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
40 ml 40 ml horké vody | Voda | 40 ml |
1 1 kompotované broskve | Broskev zavařená | |
1 1 šlehačka + 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1/2 l 1/2 l šťávy (šťáva z broskví + voda) | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |