Nutriční hodnoty (Vesnické bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 42,63 g |
– nasycené | 4,23 g |
– nenasycené | 35,16 g |
–– mononenasycené | 21,84 g |
–– polynenasycené | 13,32 g |
––– omega 3 | 3,12 g |
Vláknina | 20,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 387,02 g |
– cukry | 23,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
100 g 100 g grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
150 g 150 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
270 g 270 g vlažné vody (množství se může nepatrně lišit) | Voda | 270 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
18 g 18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 18 g |