Nutriční hodnoty (Klasický rybí salát ze zavináčů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 zavináče | Zavináče | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
okurkový nálev | Nálev z okurek | |
sterilovaný hrášek dle chuti | Hrášek zelený sterilovaný | |
3 3 vrchovaté lžíce majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | |
pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |