Nutriční hodnoty (Rybízová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 931 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,10 g |
– cukry | 198,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
180 g 180 g krupicového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 180 g |
26 g 26 g vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 26 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
250 g 250 g rybízového protlaku - husté šťávy | Protlak rajčatový | 250 g |
1 1 pomeranč (nebo citron) | Pomeranč čerstvý |