Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová zmrzlina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 931 kJ /
940 kcal
Bílkoviny3,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,85 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,10 g
– cukry198,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 ml 600 ml vody Voda 600 ml
180 g 180 g krupicového cukru (podle chuti) Cukr bílý 180 g
26 g 26 g vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 26 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
250 g 250 g rybízového protlaku - husté šťávy Protlak rajčatový 250 g
1 1 pomeranč (nebo citron) Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.