Nutriční hodnoty (Netradiční velikonoční nádivka s paprikou a sušenými hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,95 g |
Tuky | 51,72 g |
– nasycené | 12,69 g |
– nenasycené | 28,40 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 12,89 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 18,83 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 201,56 g |
– cukry | 23,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-7 6-7 rohlíků den starých | Rohlík pšeničný bílý | 279.5 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrst 1 hrst sušených hřibů | Hřib sušený | |
400 ml 400 ml vývaru (nebo vody a 1 kelímek gelového zeleninového bujónu) | Vývar masový | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
čerstvé bylinky (kopřiva, medvědí česnek a libeček) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín |