Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Netradiční velikonoční nádivka s paprikou a sušenými hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 606 kJ /
1 579 kcal
Bílkoviny68,34 g
– z toho živočišné bílkoviny37,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,95 g
Tuky51,72 g
– nasycené12,69 g
– nenasycené28,40 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené12,89 g
––– omega 30,73 g
Vláknina18,83 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,44 g
Sůl5,73 g
Sacharidy201,56 g
– cukry23,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-7 6-7 rohlíků den starých Rohlík pšeničný bílý 279.5 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrst 1 hrst sušených hřibů Hřib sušený
400 ml 400 ml vývaru (nebo vody a 1 kelímek gelového zeleninového bujónu) Vývar masový 400 ml
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
čerstvé bylinky (kopřiva, medvědí česnek a libeček) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.