Nutriční hodnoty (Beránek biskupský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 073 kJ / 3 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
Tuky | 197,84 g |
– nasycené | 111,18 g |
– nenasycené | 73,90 g |
–– mononenasycené | 63,50 g |
–– polynenasycené | 10,40 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 371,87 g |
– cukry | 189,37 g |
––– laktóza | 6,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
180 g 180 g másla (nebo Zlatá Haná) | Máslo kravské | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
50 g 50 g sekané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
1 hrst 1 hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |