Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beránek biskupský)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 073 kJ /
3 603 kcal
Bílkoviny68,73 g
– z toho živočišné bílkoviny37,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,25 g
Tuky197,84 g
– nasycené111,18 g
– nenasycené73,90 g
–– mononenasycené63,50 g
–– polynenasycené10,40 g
––– omega 30,90 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 934 mg
Sůl2,66 g
Sacharidy371,87 g
– cukry189,37 g
––– laktóza6,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
180 g 180 g másla (nebo Zlatá Haná) Máslo kravské 180 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
50 g 50 g sekané čokolády Čokoláda mléčná 30% 50 g
1 hrst 1 hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
moučkový cukr Cukr bílý
marmeláda Marmeláda jahodová
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.