Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 209 kJ /
528 kcal
Bílkoviny56,63 g
– z toho živočišné bílkoviny46,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,03 g
Tuky2,69 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené1,53 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,38 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy63,75 g
– cukry38,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mladá kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
200 g 200 g vařeného kuřecího masa Kuře prso 200 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 1 prolisovaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.