Nutriční hodnoty (Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 741 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 2,61 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 0,99 g |
–– mononenasycené | 0,49 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 21,33 g |
– cukry | 18,53 g |
––– laktóza | 8,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší mladá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
několik několik ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1-2 1-2 mladé lahůdkové cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
hrstička mladých kedlubnových a ředkvičkových lístků lístků | ||
sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
150-200 g 150-200 g dobrého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |