Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie741 kJ /
177 kcal
Bílkoviny13,61 g
– z toho živočišné bílkoviny9,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky2,61 g
– nasycené1,20 g
– nenasycené0,99 g
–– mononenasycené0,49 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,85 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy21,33 g
– cukry18,53 g
––– laktóza8,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mladá kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
několik několik ředkviček Ředkvička čerstvá
1-2 1-2 mladé lahůdkové cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
hrstička mladých kedlubnových a ředkvičkových lístků lístků
sůl a pepř podle chuti Pepř černý
150-200 g 150-200 g dobrého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 175 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.