Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 508 kJ /
2 034 kcal
Bílkoviny236,37 g
– z toho živočišné bílkoviny229,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,22 g
Tuky73,34 g
– nasycené21,78 g
– nenasycené36,31 g
–– mononenasycené30,22 g
–– polynenasycené6,09 g
––– omega 30,36 g
Vláknina20,29 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,00 g
Sacharidy81,55 g
– cukry50,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece vcelku Vepřová plec 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků utřeného česneku Česnek čerstvý 38.5 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
250 ml 250 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
vývar nebo voda Vývar hovězí
150 g 150 g uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
1 velká sklenice 1 velká sklenice sterilovaného červeného zelí Zelí červené sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
cca 50 ml 50 ml červeného vína nebo piva Víno červené suché 50 ml
1 1 střední brambora Brambor zimní 50 g
2 lžíce 2 lžíce brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 30 g
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octu Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.