Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný velikonoční věnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 553 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny38,68 g
– z toho živočišné bílkoviny26,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky108,89 g
– nasycené52,15 g
– nenasycené53,37 g
–– mononenasycené22,13 g
–– polynenasycené31,23 g
––– omega 30,56 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy106,37 g
– cukry12,67 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g listového těsta Listové těsto 300 g
50 g 50 g kopřiv (nebo čerstvého špenátu) Kopřiva dvoudomá listy čerstvé 50 g
50 g 50 g medvědího česneku (nebo klasické 3-4 stroužky) Česnek medvědí čerstvý 50 g
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
strouhaný sýr parmazánového typu Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka strouhaného muškátového oříšku (nebo květu) Muškátový oříšek mletý
4 4 vařená vejce (podle potřeby) Vejce slepičí 280 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.