Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé škvarkové preclíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 381 kJ /
3 437 kcal
Bílkoviny89,93 g
– z toho živočišné bílkoviny36,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky172,64 g
– nasycené66,17 g
– nenasycené94,65 g
–– mononenasycené75,86 g
–– polynenasycené18,79 g
––– omega 31,24 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 407 mg
Sodík 863 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy372,63 g
– cukry16,53 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
100-150 ml 100-150 ml vlažného mléka nebo vody Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
200 g 200 g sádla se škvarky - rozehřáté, vlažné (dala jsem 125 g sádla a 80 g škvarků nasekaných nadrobno) Škvarky 200 g
větší špetka špetka soli (i víc, podle chuti) Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá mořská sůl Sůl mořská
sezam nebo mák Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.