Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkovo-řepný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie815 kJ /
195 kcal
Bílkoviny4,86 g
– z toho živočišné bílkoviny3,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,41 g
Tuky13,19 g
– nasycené2,29 g
– nenasycené10,41 g
–– mononenasycené7,49 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,91 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy11,74 g
– cukry7,73 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
4 4 střední vařené řepy (nebo pečené) Červená řepa čerstvá
3-4 lžíce 3-4 lžíce jogurtu (nebo zakysaná smetana, majonéza) Jogurt kravský bílý 3,5% 70 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 22.5 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vařená vejce k podávání Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.