Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková mléčná polévka s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 247 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny39,52 g
– z toho živočišné bílkoviny30,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky60,36 g
– nasycené23,74 g
– nenasycené32,78 g
–– mononenasycené23,16 g
–– polynenasycené9,62 g
––– omega 32,23 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy76,26 g
– cukry26,76 g
––– laktóza19,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
20 g 20 g oleje Olej řepkový 20 ml
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
400 ml 400 ml mléka - dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1,2 l 1,2 l vývaru nebo vody - dle potřeby Vývar hovězí 1200.0000476837158 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.