Nutriční hodnoty (Mleté maso se zelím a rýží - zapékané)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 747 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,41 g |
Tuky | 24,07 g |
– nasycené | 6,60 g |
– nenasycené | 11,85 g |
–– mononenasycené | 9,47 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,28 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 46,92 g |
– cukry | 33,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa - vepřové plece nebo mix | Vepřová plec | 500 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
500 g 500 g kysaného zelí - okapaného | Zelí bílé kvašené | 500 g |
250 ml 250 ml rýže v suchém stavu + voda a sůl | Voda | 250 ml |
2 dl 2 dl šťávy z kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
2 dl 2 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 200 ml |
50 50 g hladké mouky - plnější 2 lžíce | Mouka pšeničná hladká |