Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso se zelím a rýží - zapékané)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 747 kJ /
896 kcal
Bílkoviny113,24 g
– z toho živočišné bílkoviny100,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,41 g
Tuky24,07 g
– nasycené6,60 g
– nenasycené11,85 g
–– mononenasycené9,47 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,17 g
Vláknina29,03 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,28 g
Sůl10,50 g
Sacharidy46,92 g
– cukry33,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa - vepřové plece nebo mix Vepřová plec 500 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
500 g 500 g kysaného zelí - okapaného Zelí bílé kvašené 500 g
250 ml 250 ml rýže v suchém stavu + voda a sůl Voda 250 ml
2 dl 2 dl šťávy z kysaného zelí Zelí bílé kvašené
2 dl 2 dl vývaru nebo vody Vývar hovězí 200 ml
50 50 g hladké mouky - plnější 2 lžíce Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.