Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kližka po burgundsku z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 808 kJ /
2 822 kcal
Bílkoviny219,36 g
– z toho živočišné bílkoviny210,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,91 g
Tuky178,19 g
– nasycené91,09 g
– nenasycené83,42 g
–– mononenasycené70,07 g
–– polynenasycené13,35 g
––– omega 30,99 g
Vláknina24,81 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,10 g
Sacharidy46,90 g
– cukry23,33 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí kližky Hovězí kližka 1000 g
600 ml 600 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 600 ml
200 ml 200 ml kvalitního červeného vína Víno červené suché 200 ml
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
12 kusů 12 kusů šalotky Šalotka čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.