Nutriční hodnoty (Rajčatovo-feferonková pikantní směs a fettuccine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 256 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,55 g |
– cukry | 4,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího nebo krůtího masa | ||
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
zelená nať ze dvou jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
8 kusů 8 kusů sušených rajčat, naložených v oleji | ||
1 1 smetana Rama 15% | Smetana kravská sladká 12% | |
½ s kleničky kleničky nakládaných, již nasekaných sušených rajčat s feferony a česnekem, cca 60 g | Dužina červeného rajčete sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 gelový kuřecí bujon Knorr | Bujón kuřecí BIO | |
1 balení 1 balení Italských těstovin fettuccine | Těstoviny pšeničné |