Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatovo-feferonková pikantní směs a fettuccine)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie256 kJ /
61 kcal
Bílkoviny2,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky0,24 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,09 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,55 g
– cukry4,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího nebo krůtího masa
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
hrst hrst hrášku Hrášek zelený
zelená nať ze dvou jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
8 kusů 8 kusů sušených rajčat, naložených v oleji
1 1 smetana Rama 15% Smetana kravská sladká 12%
½ s kleničky kleničky nakládaných, již nasekaných sušených rajčat s feferony a česnekem, cca 60 g Dužina červeného rajčete sušená
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
olivový olej Olej olivový
1 1 gelový kuřecí bujon Knorr Bujón kuřecí BIO
1 balení 1 balení Italských těstovin fettuccine Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.