Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s bramborami, dýní a bylinkovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 093 kJ / 2 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 354,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 336,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,93 g |
Tuky | 73,62 g |
– nasycené | 9,33 g |
– nenasycené | 58,23 g |
–– mononenasycené | 40,77 g |
–– polynenasycené | 17,47 g |
––– omega 3 | 7,23 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 130,67 g |
– cukry | 23,79 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
600 g 600 g drobných brambor | Brambor zimní | 600 g |
300 g 300 g dýně | Dýně čerstvá | 300 g |
4 4 menší kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská |