Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharská čočková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 315 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny65,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,80 g
Tuky7,60 g
– nasycené1,50 g
– nenasycené5,86 g
–– mononenasycené1,68 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina85,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,20 g
Sacharidy132,00 g
– cukry31,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čočky Čočka hnědá neloupaná 200 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
zeleninový vývar Vývar zeleninový
200 ml 200 ml pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
feferonka (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
čubrica Čubrica
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.