Nutriční hodnoty (Bulharská čočková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,80 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 5,86 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 85,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 132,00 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 200 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
200 ml 200 ml pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 200 g |
feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
čubrica | Čubrica | |
sůl | Sůl mořská | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |