Nutriční hodnoty (Brokolicovo-bramborový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 613 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 31,14 g |
– nasycené | 4,46 g |
– nenasycené | 25,26 g |
–– mononenasycené | 20,05 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 78,64 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
6 6 menších brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 350 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
¼ l žičky žičky mleté papriky | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
rajčata, okurky, paprika (dle chuti) | Paprika bílá čerstvá |