Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo-bramborový salát s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 613 kJ /
1 103 kcal
Bílkoviny112,55 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky31,14 g
– nasycené4,46 g
– nenasycené25,26 g
–– mononenasycené20,05 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 31,02 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 448 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy78,64 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
6 6 menších brambor Brambor zimní 300 g
1 1 kuřecí prsíčka Kuře prso 350 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
pepř Pepř černý
¼ l žičky žičky mleté papriky Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
rajčata, okurky, paprika (dle chuti) Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.