Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ragú z mletého masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 414 kJ /
577 kcal
Bílkoviny12,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,36 g
Tuky2,26 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,46 g
–– mononenasycené0,41 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina37,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 640 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy47,64 g
– cukry23,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého hovězího
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 řapíkatý celer Celer řapíkatý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 dl 4 dl červeného vína Víno červené suché 400 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
olivový olej Olej olivový
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.