Nutriční hodnoty (Ragú z mletého masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 2,26 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,46 g |
–– mononenasycené | 0,41 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 37,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 47,64 g |
– cukry | 23,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého hovězího | ||
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 dl 4 dl červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
vývar | Vývar hovězí |