Nutriční hodnoty (Kvasnicová pomazánka s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 661 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 38,28 g |
– nasycené | 12,27 g |
– nenasycené | 16,62 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 3,22 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 15,48 g |
– cukry | 8,58 g |
––– laktóza | 2,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g kvasnic (droždí) | Droždí pekařské lisované | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce jemně nastrouhaného syrového celeru | Celer bulva čerstvá | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 62.5 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
máslo | Máslo kravské | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |