Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvasnicová pomazánka s celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 661 kJ /
636 kcal
Bílkoviny52,45 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,98 g
Tuky38,28 g
– nasycené12,27 g
– nenasycené16,62 g
–– mononenasycené13,40 g
–– polynenasycené3,22 g
––– omega 30,17 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 448 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy15,48 g
– cukry8,58 g
––– laktóza2,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g kvasnic (droždí) Droždí pekařské lisované 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce jemně nastrouhaného syrového celeru Celer bulva čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 62.5 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
máslo Máslo kravské
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.