Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco na pivu a sušených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,30 g |
– cukry | 8,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kousky telecí nožičky s kostí uprostřed - ossobuca | Kost hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 hrsti 3 hrsti sušených lesních hub | Hřib čerstvý | |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
máslo | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |