Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 9 354 kJ / 2 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,19 g |
Tuky | 17,03 g |
– nasycené | 4,13 g |
– nenasycené | 8,04 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 473,35 g |
– cukry | 218,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
půl půl kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 bílé jogurty po 150 g | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 tvarohy plnotučné ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
ovoce nakrájené nadrobno (lze ananas, broskve, jablka, hrušky, meruňky, maliny, borůvky apod.) | Borůvky čerstvé | |
2 díly 2 díly polohrubé mouky (hrubé) | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 díl 1 díl cukru krupice | Cukr bílý | |
1 díl 1 díl másla pokojové teploty | Máslo kravské | |
1 1 žloutek (není nutný, ale dělá drobenku křupavou) | Vaječný žloutek | 23 g |