Nutriční hodnoty (Rolka z krůtího stehna pečená v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 004 kJ / 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,11 g |
Tuky | 22,08 g |
– nasycené | 3,14 g |
– nenasycené | 18,76 g |
–– mononenasycené | 15,96 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 31,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 48,25 g |
– cukry | 23,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné horní krůtí stehno | Krůta stehno s kůží | |
1 1 klobása dle chuti (chorizo) | Klobása | |
2 2 smetanové tavené sýry | Sýr tavený | |
pepř barevný čerstvě namletý | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
300 g 300 g zeleninové domácí lečo (lze i koupit) | Zelenina směs sterilovaná | 300 g |
10-12 10-12 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 330 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100-150 ml 100-150 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru | ||
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |