Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní zelný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 059 kJ /
492 kcal
Bílkoviny19,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,03 g
Tuky13,84 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené11,57 g
–– mononenasycené7,39 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,90 g
Vláknina30,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,70 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg raného zelí (1 malá hlávka) Zelí bílé čerstvé 1000 g
sůl Sůl mořská
1 1 plná lžíce cukru krupice (nebo medu) Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
citronová kůra (není nutná) Citronová kúra čerstvá
1 1 menší červenou papriku (nebo kapii) Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 zralá, pevná rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
5-6 5-6 ředkviček Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.