Nutriční hodnoty (Pašerácký guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 783 kJ / 2 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 147,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,65 g |
Tuky | 109,52 g |
– nasycené | 57,83 g |
– nenasycené | 49,99 g |
–– mononenasycené | 30,98 g |
–– polynenasycené | 19,01 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 30,71 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 100,05 g |
– cukry | 39,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g předního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
15 g 15 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 15 g |
5 dl 5 dl vody | Voda | 500 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl, pepř a kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
20 g 20 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 20 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
150 g 150 g žampiónů | Žampion čerstvý | 150 g |
20 g 20 g oleje pod houby | Hřib čerstvý | 20 g |
250 g 250 g jemných párků | Párek vepřový | 250 g |
250 g 250 g sterilovaných paprik | Paprika bílá čerstvá | 250 g |