Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pašerácký guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 783 kJ /
2 099 kcal
Bílkoviny167,15 g
– z toho živočišné bílkoviny147,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,65 g
Tuky109,52 g
– nasycené57,83 g
– nenasycené49,99 g
–– mononenasycené30,98 g
–– polynenasycené19,01 g
––– omega 30,15 g
Vláknina30,71 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,50 g
Sacharidy100,05 g
– cukry39,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g předního hovězího masa Hovězí kýta 500 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
15 g 15 g mleté papriky Paprika červená sušená 15 g
5 dl 5 dl vody Voda 500 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl, pepř a kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
20 g 20 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 20 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
150 g 150 g žampiónů Žampion čerstvý 150 g
20 g 20 g oleje pod houby Hřib čerstvý 20 g
250 g 250 g jemných párků Párek vepřový 250 g
250 g 250 g sterilovaných paprik Paprika bílá čerstvá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.