Nutriční hodnoty (Bulky se sýrem II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 095 kJ / 2 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,25 g |
Tuky | 78,91 g |
– nasycené | 43,45 g |
– nenasycené | 30,28 g |
–– mononenasycené | 23,04 g |
–– polynenasycené | 7,25 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 6,61 g |
Sůl | 16,45 g |
Sacharidy | 395,22 g |
– cukry | 38,82 g |
––– laktóza | 12,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g mléka - dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | 240 ml |
70 g 70 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g vařených studených brambor | Brambor zimní | 100 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
8 plátků 8 plátků sýru Gouda na povrch (cca 140 g) | Gouda 45% t. v s. |