Nutriční hodnoty (Vejce v sýrové misce s kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,56 g |
– nasycené | 7,22 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 699 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 4,60 g |
– cukry | 3,90 g |
––– laktóza | 3,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50-70 g 50-70 g sýru (Gouda, parmezán, Čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kaviár červený, černý nebo oba | Kaviár černý solený | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá bazalka nebo jiná bylinka | Bazalka čerstvá |