Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 24,21 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 20,70 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 60,50 g |
– cukry | 54,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
lák ze zelí | ||
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
lžíce lžíce cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |