Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 284 kJ /
546 kcal
Bílkoviny10,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky24,21 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené20,70 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené6,67 g
––– omega 31,88 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy60,50 g
– cukry54,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
lák ze zelí
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
lžíce lžíce cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.