Nutriční hodnoty (Kefírový perník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 115 kJ / 4 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,48 g |
Tuky | 152,22 g |
– nasycené | 16,62 g |
– nenasycené | 122,71 g |
–– mononenasycené | 85,83 g |
–– polynenasycené | 36,88 g |
––– omega 3 | 10,36 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 7,03 g |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 646,50 g |
– cukry | 280,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vrchovaté lžíce kakaa | Kakao prášek | |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 l 0,5 l kefíru | Kefír | 500 ml |