Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Námořnická vepřová plec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie15 095 kJ /
3 608 kcal
Bílkoviny351,44 g
– z toho živočišné bílkoviny338,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,23 g
Tuky188,35 g
– nasycené29,79 g
– nenasycené132,27 g
–– mononenasycené98,74 g
–– polynenasycené33,53 g
––– omega 38,62 g
Vláknina28,73 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 1,65 g
Sůl3,66 g
Sacharidy88,33 g
– cukry31,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,6 kg 1,6 kg vepřové plece s kůží Vepřová plec 1600.000023841858 g
5 5 velkých cibulí Cibule čerstvá 350 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
špetka špetka i více chilli koření Chilli paprička mletá
2 2 vrchovaté lžíce sádla Sádlo vepřové
2 kostky 2 kostky hovězího bujónu od Maggi Bujón hovězí 18 g
2 dl 2 dl červeného vína (kdo nemá rád, nedává) Víno červené suché 200 ml
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
osmažená cibulka Cibulka jarní čerstvá
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky nebo 2 lžíce a střídka chleba na zahuštění Mouka pšeničná hladká 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.