Nutriční hodnoty (Námořnická vepřová plec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 15 095 kJ / 3 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 351,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 338,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,23 g |
Tuky | 188,35 g |
– nasycené | 29,79 g |
– nenasycené | 132,27 g |
–– mononenasycené | 98,74 g |
–– polynenasycené | 33,53 g |
––– omega 3 | 8,62 g |
Vláknina | 28,73 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 88,33 g |
– cukry | 31,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,6 kg 1,6 kg vepřové plece s kůží | Vepřová plec | 1600.000023841858 g |
5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
špetka špetka i více chilli koření | Chilli paprička mletá | |
2 2 vrchovaté lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 kostky 2 kostky hovězího bujónu od Maggi | Bujón hovězí | 18 g |
2 dl 2 dl červeného vína (kdo nemá rád, nedává) | Víno červené suché | 200 ml |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
osmažená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky nebo 2 lžíce a střídka chleba na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 40 g |