Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 152,12 g |
– nasycené | 89,60 g |
– nenasycené | 54,70 g |
–– mononenasycené | 47,78 g |
–– polynenasycené | 6,92 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 829,01 g |
– cukry | 406,21 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 l 1/2 l polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/3 l 1/3 l cukru krupice | Cukr bílý | 333.3333432674408 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
16 dkg 16 dkg másla | Máslo kravské | 160 g |
6 dkg 6 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 60 g |
8 dkg 8 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
Žmolenky může být i víc. | Eidam 30% t. v s. uzený | |
jakékoliv ovoce, i kompot, třeba broskve bez nálevu | Dužina broskve čerstvá |