Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 027 kJ /
5 026 kcal
Bílkoviny76,48 g
– z toho živočišné bílkoviny18,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky152,12 g
– nasycené89,60 g
– nenasycené54,70 g
–– mononenasycené47,78 g
–– polynenasycené6,92 g
––– omega 30,54 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 926 mg
Sodík 334 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy829,01 g
– cukry406,21 g
––– laktóza1,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 šlehačka 33% Šlehačka 35%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 l 1/2 l polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/3 l 1/3 l cukru krupice Cukr bílý 333.3333432674408 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
16 dkg 16 dkg másla Máslo kravské 160 g
6 dkg 6 dkg cukr krupice Cukr bílý 60 g
8 dkg 8 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 80 g
Žmolenky může být i víc. Eidam 30% t. v s. uzený
jakékoliv ovoce, i kompot, třeba broskve bez nálevu Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.