Nutriční hodnoty (Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 90,18 g |
– nasycené | 11,75 g |
– nenasycené | 77,73 g |
–– mononenasycené | 65,47 g |
–– polynenasycené | 12,27 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 19,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 71,96 g |
– cukry | 41,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku (velikost hrnečku 250 ml) olivového oleje | Olej olivový | 83.3333358168602 ml |
3 PL 3 PL jablečného octa | Ocet jablečný | 45 ml |
2 PL 2 PL Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 PL 2 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
1/4 KL 1/4 KL pepře a soli | Pepř černý | 1.25 g |
4 hrnečky 4 hrnečky na malé kousky natrhaného kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
2 hrnečky 2 hrnečky jemně nakrájeného červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
2 hrnečky 2 hrnečky nahrubo nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 hrneček 1 hrneček sušených brusinek | Brusinky sušené | |
3/4 hrnečku 3/4 hrnečku slunečnicových nebo dýňových semínek | ||
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku čerstvé petržele | Petržel kořenová čerstvá | 83.3333358168602 g |