Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Libečková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 173 kJ /
758 kcal
Bílkoviny41,59 g
– z toho živočišné bílkoviny36,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,48 g
Tuky42,35 g
– nasycené17,84 g
– nenasycené17,43 g
–– mononenasycené12,04 g
–– polynenasycené5,39 g
––– omega 30,63 g
Vláknina10,05 g
Cholesterol 803 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy48,88 g
– cukry8,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 plná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 svazek 1 svazek libečku (podle chuti) Libeček čerstvý
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
smetana na zjemnění Smetana kravská sladká 12%
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.