Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené rizoto z vařené slepice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 425 kJ /
580 kcal
Bílkoviny11,46 g
– z toho živočišné bílkoviny1,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,15 g
Tuky9,25 g
– nasycené5,67 g
– nenasycené3,25 g
–– mononenasycené2,44 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,12 g
Vláknina7,38 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 812 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy109,20 g
– cukry8,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepičí stehno (nebo i jiné části slepice) Slepice
1/2 1/2 menší cukety Cuketa čerstvá 50 g
mražený hrášek (podle chuti) Hrášek zelený mražený
1/2 sklenice 1/2 sklenice leča (může být i mražené) Zelenina směs sterilovaná 100 g
1 1 zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrnek 1 hrnek slepičího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže Rýže bílá 125 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.