Nutriční hodnoty (Pečené rizoto z vařené slepice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 425 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
Tuky | 9,25 g |
– nasycené | 5,67 g |
– nenasycené | 3,25 g |
–– mononenasycené | 2,44 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 7,38 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 109,20 g |
– cukry | 8,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepičí stehno (nebo i jiné části slepice) | Slepice | |
1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
mražený hrášek (podle chuti) | Hrášek zelený mražený | |
1/2 sklenice 1/2 sklenice leča (může být i mražené) | Zelenina směs sterilovaná | 100 g |
1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrnek 1 hrnek slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže | Rýže bílá | 125 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |