Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná tuňákovka z ricotty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 076 kJ /
735 kcal
Bílkoviny25,71 g
– z toho živočišné bílkoviny23,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky62,92 g
– nasycené40,67 g
– nenasycené20,21 g
–– mononenasycené18,42 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,82 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy14,73 g
– cukry8,73 g
––– laktóza8,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 × 170 g tuňáka Tuňák filet 2 g
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
himálajská sůl (můžete dát i klasickou) Sůl himalájská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.