Nutriční hodnoty (Jemná tuňákovka z ricotty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 62,92 g |
– nasycené | 40,67 g |
– nenasycené | 20,21 g |
–– mononenasycené | 18,42 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 14,73 g |
– cukry | 8,73 g |
––– laktóza | 8,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 × 170 g tuňáka | Tuňák filet | 2 g |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
himálajská sůl (můžete dát i klasickou) | Sůl himalájská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |