Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky s masem a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 160 kJ /
994 kcal
Bílkoviny68,83 g
– z toho živočišné bílkoviny66,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky71,34 g
– nasycené30,04 g
– nenasycené37,99 g
–– mononenasycené30,28 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 30,26 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,78 g
Sacharidy18,05 g
– cukry11,05 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g mletého masa (vepřové, mix) Vepřový ořez 275 g
1 1 malá kapusta bez vrchních listů Kapusta hlávková čerstvá
100 g 100 g sýru dle chuti (čedar, Krolewski) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 plátky 2 plátky špeku Špek
majoránka Majoránka sušená
strouhanka na zahuštění (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
sůl Sůl mořská
strouhanka Strouhanka pšeničná
sádlo na smažení (nebo olej) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.