Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky s masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 160 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 71,34 g |
– nasycené | 30,04 g |
– nenasycené | 37,99 g |
–– mononenasycené | 30,28 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 18,05 g |
– cukry | 11,05 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g mletého masa (vepřové, mix) | Vepřový ořez | 275 g |
1 1 malá kapusta bez vrchních listů | Kapusta hlávková čerstvá | |
100 g 100 g sýru dle chuti (čedar, Krolewski) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 plátky 2 plátky špeku | Špek | |
majoránka | Majoránka sušená | |
strouhanka na zahuštění (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sádlo na smažení (nebo olej) | Sádlo vepřové |