Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie27 574 kJ /
6 590 kcal
Bílkoviny139,24 g
– z toho živočišné bílkoviny56,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,83 g
Tuky220,28 g
– nasycené50,83 g
– nenasycené150,64 g
–– mononenasycené107,62 g
–– polynenasycené43,01 g
––– omega 311,08 g
Vláknina24,36 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,45 g
Sacharidy1 000,55 g
– cukry439,10 g
––– laktóza24,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 kostky tvarohu Tvaroh polotučný
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 1 malá sklenička povidel, džemu (nebo ovoce dle chuti) Marmeláda jahodová
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1-2 1-2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 malé vejce (nemusí být) Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce rumu do povidel Povidla 23 g
moučkový cukr k dokončení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.