Nutriční hodnoty (Zapečená dýně s řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 31,80 g |
– nasycené | 4,33 g |
– nenasycené | 27,20 g |
–– mononenasycené | 23,45 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,57 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
5 5 brambor se slupkou, dobře omytých | Brambor zimní | 250 g |
1 1 menší Hokkaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
200 200 g balkánského sýru, nakrájeného na kostky | ||
hrstka provensálského koření | Provensálské koření | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |