Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se šruchou II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 128 kJ /
1 226 kcal
Bílkoviny37,64 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,28 g
Tuky65,41 g
– nasycené10,13 g
– nenasycené45,99 g
–– mononenasycené16,75 g
–– polynenasycené29,24 g
––– omega 30,71 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,70 g
Sacharidy103,04 g
– cukry16,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 karotky Mrkev čerstvá
1 1 středně velký celer (nebo sterilovaný) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 lžíce 4 lžíce nakrájené šruchy Šrucha zelná čerstvá
1-2 1-2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce majonézy (nebo majonézy smíchané s bílým jogurtem) Majonéza 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.