Nutriční hodnoty (Bramborový salát se šruchou II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,28 g |
Tuky | 65,41 g |
– nasycené | 10,13 g |
– nenasycené | 45,99 g |
–– mononenasycené | 16,75 g |
–– polynenasycené | 29,24 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 103,04 g |
– cukry | 16,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
1 1 středně velký celer (nebo sterilovaný) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 lžíce 4 lžíce nakrájené šruchy | Šrucha zelná čerstvá | |
1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy (nebo majonézy smíchané s bílým jogurtem) | Majonéza | 60 g |