Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 111 kJ /
743 kcal
Bílkoviny28,67 g
– z toho živočišné bílkoviny21,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky32,36 g
– nasycené20,67 g
– nenasycené10,80 g
–– mononenasycené8,89 g
–– polynenasycené1,91 g
––– omega 30,39 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,40 g
Sacharidy75,13 g
– cukry70,53 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
hrst hrst rozinek Rozinky
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.