Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 111 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 32,36 g |
– nasycené | 20,67 g |
– nenasycené | 10,80 g |
–– mononenasycené | 8,89 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 75,13 g |
– cukry | 70,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
citrón | Citrón čerstvý |