Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťovíková polévka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 753 kJ /
419 kcal
Bílkoviny15,68 g
– z toho živočišné bílkoviny15,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky35,06 g
– nasycené19,57 g
– nenasycené11,75 g
–– mononenasycené10,30 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy10,20 g
– cukry9,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké hrsti čerstvého šťovíku Šťovík listy čerstvé
1 hrnek 1 hrnek 18% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl, pepř Pepř černý
koření Knorr (nebo jiné podobné) Pepř černý
1 1 až 2 vejce pro každou porci Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.