Nutriční hodnoty (Šťovíková polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 753 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,06 g |
– nasycené | 19,57 g |
– nenasycené | 11,75 g |
–– mononenasycené | 10,30 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké hrsti čerstvého šťovíku | Šťovík listy čerstvé | |
1 hrnek 1 hrnek 18% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
koření Knorr (nebo jiné podobné) | Pepř černý | |
1 1 až 2 vejce pro každou porci | Vejce slepičí | 70 g |