Nutriční hodnoty (Rebarborový jam jemně pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 421 kJ / 4 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 016,00 g |
– cukry | 1 014,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
10 g 10 g citrusového pektinu | ||
4 cm 4 cm domácího zázvoru (s kupovaným to není ono, ale když není jiný po ruce) | Zázvor sušený |