Nutriční hodnoty (Hráškový krém s chřestem a pošírovaným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 60,54 g |
– nasycené | 27,38 g |
– nenasycené | 23,10 g |
–– mononenasycené | 19,35 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 11,30 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g čerstvého nebo zmrazeného hrášku | ||
250 g 250 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 250 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
4 4 vejce (podle počtu porcí) | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |