Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hráškový krém s chřestem a pošírovaným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 199 kJ /
765 kcal
Bílkoviny41,12 g
– z toho živočišné bílkoviny37,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky60,54 g
– nasycené27,38 g
– nenasycené23,10 g
–– mononenasycené19,35 g
–– polynenasycené3,75 g
––– omega 30,41 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 458 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy11,30 g
– cukry8,50 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvého nebo zmrazeného hrášku
250 g 250 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 250 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
4 4 vejce (podle počtu porcí) Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.